RU EN UA
0 0
Перейти до кошику
Сума до оплати:
0,00 грн

Вибираємо зручне і стильне пальто

Вибираємо зручне і стильне пальто
30.09.2020

Осіння прохолода змушує жінок задуматися про покупку нової верхнього одягу. Хочеться оновити гардероб і не відстати від моди. Яку річ вибрати, щоб вона дозволила залишатися жіночною, добре зігрівала і була комфортною? Пропонуємо купити пальто. Це не ультрамодна річ, а класика, при створенні якої враховують актуальні тенденції. Таке придбання рідко роблять спонтанно, тільки, коли модель дійсно красиво сидить по фігурі. Як вибрати пальто, яке стане базовою та улюбленою річчю, розповімо далі.

Десятки нюансів

Як правильно вибрати пальто, розповідають модні експерти. Вони рекомендують враховувати не тільки тренди. Стиліст при виборі пальто для клієнтки враховує її тип фігури, стиль, особливості базових речей і взуття, які вона носить в повсякденному житті. Грає роль клімат місця проживання. Якщо не враховувати погодні умови, велика ймовірність купити занадто теплу або холодну позицію. Наприклад, мешканкам Півдня України варто звернути увагу на легке пальто з габардину, крепу, плащівка, вельвету, а жінкам із Західної та Північної частини країни - позиції з вовняними волокнами. Останні пальто в більшості випадків виходять більш важкими і щільними.

Ставимо за мету покупки

Перед тим, як йти на шопінг, визначте призначення майбутньої обновки. Моделі пальто на кожен день, для роботи, відпочинку та урочистих заходів кардинально відрізняються один від одного. Це стосується матеріалів, крою, фасону і інших параметрів. Можна вибрати «класику», тоді пальто підійде під будь-який наряд, за винятком, коли в шафі переважає мішкуватий і спортивний одяг.

Чи можна судити за ціною про якість матеріалу і вироби в цілому? Так, є бюджетні та преміум тканини - справжній кашемір, наприклад, коштує дорого. Не знаючи, як вибрати якісне пальто, подивіться на вартість і назва бренду. Відомі компанії не стануть ризикувати репутацією, вони використовують хороші матеріали для пошиття одягу. Однак популярність бренду збільшує цінник.

Серед виробів від маловідомих компаній теж є хороші речі. Щоб покупка була вдалою, дивіться на склад тканини, якість пошиття і підкладки. Якщо пропонують кашемірове пальто за смішну ціну, варто задуматися. Після декількох тижнів носіння на такому виробі, швидше за все, з'явиться багато катишок, а вже через місяць воно стане непридатним для «виходу у світ».

Матеріал - важливий критерій вибору

Якщо вам потрібно пальто на кожен день, вибирайте річ зі зносостійкої тканини. До таких можна віднести букле, твід, драп і Ратин. Вони досить міцні, довговічні і затишні. Наскільки теплою буде обновка, дозволить визначити склад тканини. Дивіться на відсоток вовняних волокон - чим їх більше, тим тепліше пальто. Є м'які і колючі вироби, легкі і важкі. Вовняні моделі рекомендуємо приміряти й оцінити тактильно, наскільки в них комфортно. Для теплої осені вони не підходять, в них буде дуже жарко.

Котрий рік в період міжсезоння актуальні позиції з Еко і натуральної шкіри, замші і її штучного замінника. Ці матеріали практичні, зношуються по закінченню 3-5 років, підходять під будь-який образ. Головне при їх покупці - дивитися на фасон, щоб він не вийшов з моди.

Для особливих випадків рекомендуємо вибрати пальто з оксамиту, велюру, кашеміру. Вони не зовсім практичні, але виглядають статусно і ефектно. Носіть їх акуратно, по необхідності віддавайте в хімчистку. Неправильний догляд в домашніх умовах безповоротно зіпсує річ.

Стиль і крій

На кожен день вибирайте універсальне кежуал- або класичне пальто середньої довжини. У ньому зручно в громадському транспорті та авто. Якщо ви часто переміщується на машині, краще купити актуальне напівпальто. Довгий варіант - не самий практичний, його рекомендуємо любителькам піших прогулянок.

Базові моделі:

  1. На запах.
  2. Пряме.
  3. Овальне або кокон.

Багато базові позиції йдуть з поясом, з допомогою якого легко підкреслити талію і виділити стегна. Одна з трьох моделей обов'язково підійде, головне - не помилитися з розміром. Базова позиція - поза модою, оптимальний варіант в будь-які часи.

Безпосередньо перед покупкою оціните якість крою та акуратність. Шви повинні бути рівними та однаковими, стежки - частими. Подивіться, наскільки підвернуте пальто знизу і на рукавах. У першому випадку припуск повинен бути не менше 3 см, у другому - не менше 2 см. Хутряні коміри або вставки не завжди пришивають - якщо не видно рядків, значить вони приклеєні та через деякий час відпадуть.

Важливо: при примірці помістіть руки в кишені. Занадто висока їх розташування вже говорить про те, що пальто не підходить по зростанню, сяде не по фігурі.

Будьте вимогливі, вибираючи верхній одяг, купуйте тільки тоді, коли нічого не бентежить.


We are recommending you to use more newer version of browser